Mergi la conţinutul principal
  • Clear

Conducerea MAI a adus un omagiu angajaților răpuși de Covid-19 și de alte circumstanțe

În acest an Paștele Blajinilor a fost marcat la propriu și în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Doisprezece angajați ai MAI au fost răpuși de la începutul pandemiei de virusul necruțător Covid-19.

 

În context, Secretarii de Stat însoțiți de angajații din subdiviziuni, au fost de Paștele Blajinilor alături de familiile îndurerate ale angajaților MAI trecuți în neființă. Conducătorii MAI au vizitat rudele victimelor, au oferit daruri copiilor acestora și au participat la slujbele de pomenire în memoria angajaților MAI.

 

Echipa Ministerului Afacerilor Interne cu tristețe transmite sincere condoleanțe familiilor polițiștilor, salvatorilor și ale medicilor din cadrul MAI, care și-au pierdut viața în lupta cu pandemia și în alte circumstanțe. Ei au lăsat în urmă mame, soți, soții și copii. Astfel, MAI va fi mereu alături și va acorda sprijinul necesar ori de câte ori vor avea nevoie.

 

Menționăm că, de la începutul pandemiei până în prezent, 3771 angajați ai MAI au fost infectați cu Covid-19, 3699 sunt deja vindecați, iar 12 au decedat, dintre care 4 medici și 8 polițiști.